Spelpaleis Amersfoort

kom spelen

Spelavond 16 december

Corinne had twee weken geleden Carson City achtergelaten en ik zou het spel voorbereiden. Vandaag was het tijd om de westernstrijd aan te gaan en op de nog vrije kavels Carson City te bouwen. Ranches, saloons, minen, revolvers en duels; alles kwam voorbij. Het duurde even voor we inkwamen, maar dat lag niet aan de mooie westernmuziek die Peter snel even opzocht. Het Wilde Westen gevoel kregen we uiteindelijk te pakken en er werden dan ook spannende duels uitgevochten.
Daarna was het tijd voor Bart zijn revanche. Hij had die dag de uitbereiding “Asia” van Ticket te Ride gekocht en dat spel moest natuurlijk worden uitgeprobeerd. Waar de kaart van Amerika of Duitsland al wel het nodige zoekwerk oplevert, bleek de Azie kaart een stuk onbekender. Bart en ik gingen eerst de foute kant op, maar corrigeerden snel en Peter had de berg-routes net even anders geinterpretteerd. Maar toen de onwennigheid eraf was, barste de strijd los en won Bart dik (1 punt verschil van Marleen)

Ondanks dat de feestdagen dichterbij komen, kunnen we het spelen niet laten. Dus komende vrijdag kun je gewoon weer terecht bij Spelpaleis Amersfoort. 
Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: