Spelpaleis Amersfoort

kom spelen

Spelavond 13 januari

Ja ja ook op vrijdag de dertiende durfden we het aan. We durfden zelfs weer even een uitstapje de ruimte in te maken met Race for the Galaxy. Om in korte tijd maar even een pro van Corinne te maken. hebben we dit spel nog even te voorschijn gehaald. Dit keer haalde de snelle militaire tactiek het.
Daarna tijd voor een oude strijd in Japan, die van Shogun. Hier waren we  nieuwsgierig naar. Bart had het voorbereid en na een duidelijke uitleg konden we aan de slag. Door de startopstelling zaten bepaalde mensen bij elkaar in de provincie en elkaar dus dwars. Door de variatie in volgorde van acties, die je aan het begin van de ronde maar deels weet, was er een zeker gok element. Heb ik die provincie nog, als ik daar een tempel wil bouwen? Of is de schatkist al eerst voorbij gekomen, zodat ik genoeg geld heb om troepen te recruteren? De scores lagen redelijk dicht bij elkaar. Waarschijnlijk omdat we nog beginners waren of is dit altijd zo met Shogun?

Op onze bordspelmania posting hebben we veel reacties gehad. Binnenkort hopen we nog meer gezellige mensen te ontmoeten.
Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: