Spelpaleis Amersfoort

kom spelen

Spelavond 13 Juli

De vakantierust was al te merken. We waren vanavond met een kleinere club. Maar gezellig was het wel. Peter had Cleopatra voorbereid en de meesten van ons kenden het nog niet. Diegene met de meeste corruptie, wordt geofferd aan de krokodillen, ook als je de meeste talenten (lees overwinningspunten) hebt. En dus hadden we vanavond Krokodillenvoer in de architecten van Cleopatra. Let wel plaatjes vertellen niet altijd de hele waarheid.

Daarna tijd voor Lancaster. Zo vaak gespeeld voor het oefenen van het NK, maar hij blijft leuk. En Nanda had hem nog steeds niet gedaan. Nou die uitleg hadden we achterwege kunnen laten, want ze sprintte er van door en we kwamen niet meer in de buurt.

We speelden vlot, een vijf persoonsspel wil nog wel eens lang duren. Daardoor was er nog tijd voor een luchtig, kort spel. Dit werd Spank the Monkey. Het spel bleek niet helemaal gebalanceerd, ik kon in mijn eerste beurt het spel gewoon uitmaken.. Flauw, dus toen nog maar een echte pot. waarbij je kerstbomen op jacuzzi op waterfietsen stapelt; allerlei zaken die je op een vuilnisbelt vindt. Dit om net zo hoog te komen als die vervelende aap, zodat je hem  een klap kunt verkopen.

Gewoon grappig, als je je mee kunt laten voeren met het bizarre van de voorwerpen die je op elkaar zet, versterkt en je op sneaky wijze bij je tegenstander delen uit zijn stapel schiet/schopt en wat niet meer. Bart eindigde de avond door de aap te meppen en dat werd tijd ook, want de aap klom gevaarlijk hoog. Het was weer heel gezellig.

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Een gedachte over “Spelavond 13 Juli

  1. Ron op schreef:

    Volgens mij was Peter uiteindelijk toch een smakelijker hapje voor de krokodillen van Cleopatra…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: