Spelpaleis Amersfoort

kom spelen

Spelavond 17 augustus

Onze vakantie zit er weer op en we hebben er vanavond veel zin in. Lekker weertje, dus we kunnen weer heerlijk in de tuin. De vraag voor ons was, wie zouden er komen? Ik gokte op twee tafels, maar Peter zei het worden er wel drie. Het werden er vier vanavond. Super gezellig vol van allerlei vakantieverhalen druppelde iedereen binnen. Een nieuw gezicht ook vandaag. Dirk van bordspelmania.

We kozen allemaal voor een lang spel. Waarschijnlijk aangewakkerd door het initiatief van Peter en Chris om Twilight Struggle te doen. Ik had zin in Opera die al een tijdje bij ons op de kast staat. Michiel vond medestanders voor Last Train to Wensleydale en ook Agricola kwam uit de kast.

Uiteindelijk moest de Sovjet Unie het opgeven, had Bart de beste componisten verzameld, werd The last train heel close beëindigd en moest Agricola bij het genot van een campinglampje worden afgespeeld. Tot slot nog een korte afsluiter van de avond met Keltis het orakel, waarbij geluk zeker een rol speelt. Het was een superstart van weer een lange reeks spelavonden.


Voor de liefhebbers zijn er nog wat toernooi aankondigingen:
Bordspelgroep Hilversum organiseren in samenwerking met 999 Games op 2 september a.s. het officiele NK Wizard 2012! Het toernooi vindt net als onze spellenavonden plaats in buurthuis St. Joseph aan de Minckelersstraat 81 in Hilversum. De dag vangt aan om 12:00 uur, waarna het toernooi start om 12:30 uur. Het toernooi zal tot ongeveer 17:30 uur duren.
Inschrijven is gratis en kan vanaf nu tot en met 31 augustus 12:00 uur door een mail met je volledige naam te sturen naar:wizard.kampioenschap@gmail.com

Liefhebbers van Twilight Struggle kunnen in 2013 bij een toernooi terecht. Heb je interesse laat het dan weten, dan breng ik je in contact met de organisator.

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

4 gedachten over “Spelavond 17 augustus

  1. Michiel op schreef:

    Nee, Upon a Salty Ocean was het niet, een andere keer kan op verzoek. We hebben een echte Wallace gespeeld, Last Train to Wensleydale, zeer aanbevolen.
    Enne Dirk heet Dierik! 🙂

  2. Zonet Chaos in the Old World (http://boardgamegeek.com/boardgame/43111/chaos-in-the-old-world) besteld. Misschien leuk voor vrijdag a.s.?

  3. Peter op schreef:

    Sure the game looks like good ….. fun

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: