Spelpaleis Amersfoort

kom spelen

Spelavond 28 september

Gezellig het is weer vrijdagavond, maar met Peter in Amerika en twee nieuwe mensen die langskomen, vind ik het toch wat spannend. Maar de sfeer zat er al snel in en met de grote hulp van Kes, die voor iedereen de deur open deed, ging het vlot. De nieuwe mensen moesten zich helaas afmelden, dus die zien we een volgende keer. Michiel had Steeldriver bij zich en daar liepen anderen ook voor warm, terwijl ik mij met de andere op de warme Hazienda begaf.
Gelukkig was Hazienda geschikt voor vijf personen en kon Evelien meteen aansluiten. Er werd scherp gespeeld, waarbij er regelmatig mensen de pas werden afgesneden, waardoor ze een omweg moesten nemen naar de markt of er niet meer konden komen.

Daarna tijd voor Zooloretto. Dat spel kan soms zo verraderlijk zijn. Dan lijkt het alsof je enorm goed gaat, maar dan red je het toch gewoon niet. En vanavond was het moto beter te veel dieren, ook al moet je sommigen in de schuur stallen, dan te weinig. Ik was spaarzaam omgegaan met het pakken van de karretjes, niet te veel soorten in mijn schuur, maar helaas.

Beneden waren ze nog dapper met een tweede lange spel begonnen, Dungeon Petz. De meest mooie creaties van gemuteerde, poepende, spelende monsters kwamen weer voorbij. Heerlijk spel blijft het toch.

Advertenties

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: